NOVOSTI

Turkish najavio više letova i prema Dubrovniku

Nakon najave o dodatna četiri leta između Zagreba i Istanbula turskog nacionalnog avioprijevoznika, kompanija je u posljednjih nekoliko dana nadodala još povećanja na svojim redovnim linijama, uključujući i na onoj između Istanbula i Dubrovnika.

Turkish najavio više letova i prema Dubrovniku
Photo: Croatian Aviation

Nakon najave povećanja broja tjednih rotacija između Istanbula i Zagreba za ljetni re letenja 2024. godine (s 14 na 18 tjednih letova), Turkish Airlines povećava broj letova i prema dubrovačkoj zračnoj luci.

Od 31. ožujka 2024. godine, odnosno, od samog početka ljetnog reda letenja, Turkish Airlines planira prometovati između Dubrovnika i Istanbula svakodnevno. Iako je Turkish Airlines prisutan u Dubrovniku godinama, pa čak i zimi, broj tjednih rotacija između dva grada varira još od izbijanja globalne pandemije.

I dok je u špici ljetne sezone ove godine Turkish Airlines prometovao do 7 puta tjedno između Istanbula i Dubrovnika, prijevoznik će sljedeće godine ponuditi veći kapacitet između dva grada, zahvaljujući tome što se već od kraja ožujka očekuju svakodnevni letovi na ovoj liniji

Zračna luka Dubrovnik sljedeće će godine vjerojatno biti rekorder u Hrvatskoj, zahvaljujući brojnim novim najavama za sljedeće ljeto, pri čemu ističemo nekoliko već objavljenih informacija:

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar