Impressum

Uvjeti korištenja

Croatianaviation.com je web stranica kojom upravlja C-AVIATION, obrt za usluge. Obrt je upisan kod Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj u Rijeci. Vlasnik Gojko Mavrinac urednik je portala Croatianaviation.com, a u timu je okupljeno više urednika koji svakodnevno donose vijesiti iz hrvatske avioindustrije.

Croatianaviation.com je web stranica sadržaja strogo vezanog uz avioindustriju u Republici Hrvatskoj te putovanja zračnim putem prema i iz Republike Hrvatske. Koristeći sadržaj sa web stranice, pristajete na Uvjete korištenja te se time smatrate obaviještenima o sadržaju ovih uvjeta.

Croatianaviation.com ima pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja bez ranije najave. Svi korisnici koji prenose naš sadržaj dužni su provjeravati da li je došlo do izmjena ovih Uvjeta. Sadržaj web stranice Croatianaviation.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe.

Autorska prava

Croatianaviation.com u potpunosti polaže autorska prava na sav tekstualni sadržaj web stranice. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice smatra se kršenjem autorskih prava web stranice i podložno je utuženju.

Prenošenje sadržaja

Dozvolu za prijenos sadržaja moguće je dobiti putem maila info@croatianaviation.com. Ukoliko imate dozvolu za prijenos našeg sadržaja molimo vas da se tekst prenosi vjerodostojno, uz minimalne preinake, te da potpišete Croatianaviation.com kao autor ili izvor te objavite poveznicu na izvorni tekst na web stranici croatianaviation.com.

Ukoliko se bilo koji dio tekstualnog sadržaja sa web stranice www.croatianaviation.com prenese suprotno navedenim pravilima, pisanim putem zatražiti ćemo izmjenu sadržaja, a ukoliko to nije moguće, reagirati ćemo sudski putem. Ukoliko pak smatrate da smo našim tekstom prekrišili vaša autorska prava, molimo vas da nas o tome obavijestite, u tom slučaju ćemo žurno ispraviti navedenu objavu. Croatianaviation.com nije i ne može biti odgovaran za sadržaj i poveznice sa drugih stranica.

Croatianaviation.com koristi kolačiće u svrhu boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića u navedene svrhe.

Zadnja izmjena: 01.03.2023.

©2023 by croatianaviation