Fly Dubai

Fly Dubai
Odredišta
Odredišta avioprijevoznika FlyDubai u Hrvatskoj:
  • Zagreb (cijelogodišnja),
  • Dubrovnik (sezonski).
Flota
FlyDubai na linijama prema hrvatskim zračnim lukama koristi zrakoplove tipa:
  • B737-8MAX (kapaciteta 161 putnika),
  • B737-800 (kapaciteta 174 putnika).
Kontakt
FlyDubai nema predstavništvo u Hrvatskoj no kontakt je moguće ostvariti pozivom na broj +971600544445 (korisnička podrška).

Većinu stvari moguće je obaviti uređivanjem vlastite rezervacije, poput kupovine dodatne prtljage, promjene datuma putovanja i sl., pa su pozivi prema korisničkoj podršci uglavnom rijetki.

Prijava na let
Online prijava na let moguća je od 48 sati do 90 minuta prije planiranog polijetanja zrakoplova. Online prijavu na let FlyDubaija možete obaviti ovdje.

Prijava na let na šalteru u zračnoj luci moguća je od 3 do 1 sata prije planiranog polaska zrakoplova. Ukrcaj u zrakoplov započinje 45 minuta prije polaska a isti se zatvara 20 minuta prije polijetanja.

Prtljaga
Ručna prtljaga:

Putnici u ekonomskoj klasi imaju pravo na jedan komad ručne prtljage maksimalnih dimenzija 55x38x20cm te težine do 7 kilograma. Uz to, moguće je u kabinu unijeti i jedan manji komad ručne prtljage koji će putnik smjestiti ispod sjedala ispred sebe.

Predana prtljaga:

Predana prtljaga uključena je u određene tarife ekonomske klase. Ista ne smije prijeći dimenzije 75x55x35cm a ovisno o tarifi predana prtljaga može težiti 20, 30 ili 40 kilograma. U slučaju da je potrebno, moguće je nadoplatiti dodatnu predanu prtljagu.

Djeca bez pratnje
FlyDubai ne pruža uslugu djece bez pratnje pa mlađi od 12 godina ne mogu putovati sami.

 

Životinje
Životinje u putničkoj kabini i/ili prtljažniku zrakoplova nije moguće prevoziti na redovnim linijama ovog prijevoznika.