Transavia

Transavia
Odredišta
Odredišta Transavije u Hrvatskoj:
  • Pula (sezonski),
  • Rijeka (sezonski),
  • Zadar (sezonski),
  • Split (sezonski),
  • Dubrovnik (sezonski).
Flota
Transavia prema hrvatskim zračnim lukama koristi dva različita tipa zrakoplova:
  • B737-800 (kapaciteta 189 putnika),
  • B737-700 (kapaciteta 142 putnika).
Kontakt
Kontakt centar Transavie možete dobiti na broj +35227002728 svakog dana, od 8 ujutro do 10 navečer po hrvatskom vremenu.

Internetska prodaja dostupna je uvijek putem službene stranicewww.transavia.com

Prijava na let
Online prijava na let moguća je 30 sati prije polaska zrakoplova. U trenutku otvaranja check-ina putnik će dobiti obavijest na email adresu. Taokđer, valja napomenuti kako se online check-in zatvara jedan sat prije planiranog polijetanja zrakoplova.

Prijava na let u zračnoj luci otvara se 2 sata i 40 minuta a zatvara 40 minuta prije planiranog polijetanja zrakoplova.

Prtljaga

Ručna prtljaga:

U ekonomskoj klasi ručna prtljaga može težiti do 8 kilograma te ne smije biti veća od 55x35x25cm. Uz navedeno, putnici mogu unijeti i jedan manji komad prtljage (manja torbica, torba za laptop, kameru i sl.) koji mora biti smješten ispod sjedala ispred vas.

Predana prtljaga:

Sve dok se ne prijavite na let, možete online kupiti dodatnu, predanu prtljagu koja nije uključena u cijeni. Cijene variraju ako prtljagu kupujete u zračnoj luci ili online. Za primjer, 15kg predane prtljage online ćete platiti između 18 i 34 eura, dok je cijena u zračnoj luci 45 eura.

Djeca bez pratnje
Na međunarodnim letovima Transavije usluga pratnje obavezna je za djecu starosti između 5 i 11 godina. Uslugu je potrebno rezervirati online ili pozivom u kontakt centar kompanije. Kompanija ovu uslugu dodatno naplaćuje 55 eura za jedan smjer.
 
Životinje

Životinje u kabini:

Nakon odobrenja iz kompanije koje možete zatražiti online ili telefonskim pozivom, u kabini se može prevoziti kućni ljubimac težine do 8 kg zajedno s transporterom. Dimenzije transportera ne smiju biti veće od 40x30x24cm. Cijena usluge u jednom smjeru iznosi 45 eura.

Životinje u prtljažniku zrakoplova:

Životinje iznad 8 kilograma prevoze se u prtljažnom prostoru zrakoplova u IATA standardiziranom transporteru. Životinja mora biti starija od 10 tjedana te mora zadovoljavati uvjete za ulazak u odredišnu zemlju. Najveća dopuštena težina životinje s transporterom iznosi 75 kg a cijena usluge u jednom smjeru iznosi 70 eura.