O NAMA

Portal Croatian Aviation osnovan je u ožujku 2020. godine te od tada svakodnevno donosi novosti iz hrvatske avioindustrije. Specijalizirani portal upisan je Knjigu pružatelja elektroničkih publikacija pri Agenciji za elektroničke medije, tijela osnovanog sukladno odredbama Zakona o elektroničkim medijima.

Zračni je promet za nas posao, ljubav i hobi. Cilj nam je okupiti sve zaljubljenike u putovanja i avioindustriju u Hrvatskoj na jednom mjestu, kao i približiti ovu zanimljivu industriju široj javnosti.

Croatian Aviation danas je relevantan izvor informacija, a objave s portala prenose se i u drugim hrvatskim medijima. Osim novosti, analiza i putopisa, urednici portala u savjetodavnom smislu surađuju s više državnih institucija, pri čemu se ističe suradnja s Ministarstvom turizma i sporta.

Naše članke možete pročitati i u drugim hrvatskim medijima, od nacionalnih do regionalnih, što je ujedno i priznanje našem radu od strane kolega novinara.

Osim profesionalnog obrazovanja u ovoj posebnoj industriji, urednici portala imaju višegodišnje radno iskustvo u istoj te stoje na raspolaganju za sva pitanja, savjete i prijedloge.