Eurowings

Eurowings

Odredišta
Odredišta Eurowingsa u Hrvatskoj:
  • Zagreb (cjelogodišnja),
  • Split (cijelogodišnja),
  • Pula (sezonski),
  • Rijeka (sezonski),
  • Zadar (sezonski),
  • Dubrovnik (sezonski).
Flota
Eurowings na redovnim linijama prema hrvatskim zračnim lukama koristi dva različita tipa zrakoplova:
  • Airbus A319 (kapaciteta 150 putnika,
  • Airbus A320 (kapaciteta 180 putnika).
Kontakt
Kontakt centar Eurowingsa dostupan je na engleskom jeziku na broj +49 (0)221 599 882 22 svakog dana od 8 do 22 sata. Eurowings nema predstavništvo u Republici Hrvatskoj pa usluga nije dostupna na hrvatskom jeziku.

Internetska prodaja dostupna je uvijek putem službene stranice www.eurowings.com

Prijava na let
Ovisno o kupljenoj tarifi, prijava na let moguća je potpuno besplatno i u zračnoj luci. Naime, u slučaju da ste kupili najpovoljniju, BASIC tarifu, besplatna prijava na let u zračnoj luci nije uključena u cijenu karte.
Usluga prijave na let na šalteru tada se naplaćuje dodatnih 15 eura.
Prtljaga

Ručna prtljaga:

Ovisno o tarifi, Eurowings dozvoljava različite dimenzije ručne prtljage.

U slučaju da ste kupili najpovoljniju kartu, u cijenu je uračunat samo manji komad ručne prtljage koji mora stati ispod sjedala ispred vas. Prtljaga ne smije biti većih dimenzija od 40x30x25cm. Ako vam je potreban još jedan komad ručne prtljage, isti je moguće nadodati za 10 eura po smjeru.

Ako kupite SMART tarifu, uz manji komad prtljage dimenzija 40x30x25cm, dozvoljen je još jedan komad ručne prtljage težine do 8kg i maksimalnih dimenzija 55x40x23cm. U ovu je tarifu uključen i jedan komad predane prtljage standardnih dimenzija i težine do 23kg.

Djeca bez pratnje
Eurowings ne dozvoljava samostalno putovanje djece mlađe od 12 godina. Djeca starosti između 5 i 11 godina moraju putovati u pratnji osobe koja mora imati najmanje 16 godina.
Životinje

Životinje u kabini i prtljažniku zrakoplova:

Eurowings vrši prijevoz pasa i mačaka (težine s transporterom do 8kg) isključivo u putničkoj kabini. Dimenzije transportera ne smiju prijeći 55x40x23cm.

Cijena usluge iznosi 55 eura po smjeru. Uslugu je moguće nadodati prilikom kupovine karte ili kasnije otvaranjem rezervacije na službenoj stranici Eurowingsa, u dijelu koji se odnosi na „Additional services“ ili pak pozivom na ranije navedeni kontakt broj korisničke službe.