Vueling

Vueling
Odredišta
Letovi Vuelinga prema Hrvatskoj:
  • Zagreb (sezonski),
  • Split (sezonski),
  • Dubrovnik (sezonski).
Flota
Vueling prema hrvatskim zračnim lukama koristi zrakoplove tipa A320 kapaciteta 180 sjedala.
 
Kontakt
Telefonska centrala (kupnja karte, promjene datuma putovanja, otkazivanja, upgrade i sl. upiti) dostupna je na broju +34931518158.

Internetska prodaja dostupna je uvijek putem službene stranice www.vueling.com

Prijava na let
Online check-in (prijavu na let) moguće je obaviti između 7 dana i jednog sata prije planiranog polijetanja zrakoplova.

Prijava na let u zračnoj luci moguća je 2 i pol sata prije polaska zrakoplova, a šalteri će se zatvoriti 40 minuta prije polijetanja.

Online prijavu na let možete obaviti ovdje.

Prtljaga

Ručna prtljaga:

Putnici imaju pravo na jedan komad ručne prtljage težine do 10 kilograma te dimnezija 55x40x20cm. Dodatno je moguće unijeti i manji komad ručne prtljage dimenzija 40x20x30cm koji morate smjestiti ispod sjedala ispred vas.

Predana prtljaga:

Predana prtljaga se dodatno naplaćuje. Moguće je online kupiti predanu prtljagu težine do 15kg po cijeni od 10 eura. Prtljagu težine do 25kg ojnline ćete platiti 17 eura, dok će vas ista u zračnoj luci koštati čak 50 eura pa svakako obratite pažnju na to da prtljagu kupite prije dolaska u zračnu luku.

Djeca bez pratnje
Vueling ne nudi uslugu pratnje za djecu koja putuju sama. Djeca mlađa od 12 godina moraju isključivo putovati uz pratnju odraslih osoba.
 
Životinje

Prijevoz u putničkoj kabini

Vueling dozvoljava prijevoz kućnih ljubimaca (pasa i mačaka) u transporteru u putničkoj kabini. Transporter s ljubimcem ne smije težiti više od 10kg te mora biti maksimalnih dimnezija 45x39x21cm.

Cijena usluge u jednom smjeru iznosi 50 eura te ju je potrebno unaprijed rezervirati online ili pozivom korisničkoj službi.