Air Serbia

Air Serbia
Odredišta
Letovi Air Serbie prema Hrvatskoj:
  • Zagreb (cijelogodišnja),
  • Pula (sezonski),
  • Rijeka (sezonski),
  • Zadar (sezonski),
  • Split (sezonski),
  • Dubrovnik (sezonski).
Flota
Air Serbia prema hrvatskim zračnim lukama koristi sljedeće tipove zrakoplova:
  • ATR72 (kapaciteta 70 putnika),
  • Airbus A319 (kapaciteta 144 putnika),
  • Airbus A320 (kapaciteta 174 putnika).
Kontakt
Telefonska centrala (kupnja karte, promjene datuma putovanja, otkazivanja, upgrade i sl. upiti) dostupna je na broju +38518000240.

Internetska prodaja dostupna je uvijek putem službene stranice www.airserbia.com.

Prijava na let
Online check-in (prijavu na let) možete obaviti na sljedećem LINKU https://www.airserbia.com/sr_latin#link-to-check-in Online prijava na let dostupna je 48 sati prije planiranog polijetanja zrakoplova a zatvara se sat vremena.

24 sata prije polijetanja otvaraju se kiosci za prijavu na let no oni su dostupni u beogradskoj zračnoj luci. Šalteri za prijavu na let u zračnim lukama zatvaraju se 40 minuta prije planiranog polijetanja zrakoplova.

Prtljaga
Ručna prtljaga:

Svi putnici u zrakoplov mogu unijeti besplatan komad ručne prtljage težine do 8 kilograma i maksimalnih dimenzija 40x23x55cm. Putnici u poslovnoj klasi mogu imati dvije takve torbe

Dodatno, svi putnici u ekonomskoj klasi mogu imati i manju torbu težine do 4kg kao što je manji ruksak, torba za laptop ili kameru, ženska torbica i sl.

Predana prtljaga:

U Light tarifi putnici nemaju dozvoljenu predanu prtljagu, no u Standardnoj i Comfort tarifi putnici mogu imati predanu prtljagu maksimalne težine do 23kg te zbroj dimenzija ne smije biti veći od 158cm. Limit u poslovnoj klasi iznosi 2x32kg po putniku.

Djeca bez pratnje
Usluga pratnje za djecu obavezna je za one između 5 do 12 godina. Ovu uslugu nije moguće rezervirati online već isključivo putem Air Serbia kontakt centra na broj + 385 18 000 240 ili na sljedeće mail adrese: zagreb.sales@airserbia.com; callcenter@airserbia.com.

Cijena usluge u jednom smjeru iznosi 40 eura, a za letove s konekcijom prema odredištima u Europi 60 eura.

Životinje

Prijevoz u putničkoj kabini

Air Serbia ograničava težinu na 8 kilograma (zajedno sa transporterom), dozvoljen je jedan transporter po putniku maksimalnih dimenzija 40x30x24cm te mora stati ispod sjedala ispred vas.

Na letovima između Srbije i Hrvatske Air Serbia ovu uslugu naplaćuje 25 eura po smjeru.