NOVOSTI

Ryanair povukao iz prodaje liniju Milano – Rijeka

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, kontinuirano modificira svoj ljetni red letenja za sljedeću godinu. Nakon niza novih linija najavljenih za gotovo sve hrvatske zračne luke, prijevoznik je povukao iz prodaje jednu liniju prema Rijeci.

Ryanair povukao iz prodaje liniju Milano – Rijeka
Photo: Rijeka Airport

Irski Ryanair jučer je, 14. prosinca, iz prodaje povukao liniju Milano Bergamo – Rijeka za ljeto 2024. godine. Ryanair je ovu liniju uveo 03. srpnja ove godine, iako je prvotno planirao započeti s prometovanjem na istoj već krajem ožujka, došlo je do odgode prometovanja gotovo svih linija ovog prijevoznika prema Rijeci do špice ljetne sezone.

Linija je u prometu bila dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, do kraja ovogodišnjeg ljetnog reda letenja. Ryanair je nedavno najavio i novu liniju prema Beču, nudeći tako ukupno 5 međunarodnih redovnih linija prema Rijeci za ljeto 2024. godine, no sada je iz prodaje povučena linija između Milana i Rijeke i pitanje je hoće li ju prijevoznik vratiti u prodaju.

S obzirom na udaljenost između dva grada, pitanje je koliko je ova linija imala smisla, no činjenica jest da je nova linija između Beča i Rijeke definitivno bolji izbor avioprijevoznika.

Ryanair i dalje nudi redovne letove iz Milana (Bergamo) za Zagreb, Dubrovnik i Zadar, dok su prema Zadru najavljeni i letovi iz druge milanske zračne luke – Malpense.

2 komentara

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar

  • Palalicu, odlazi! Dno dna je taj grad/zupanija kao vlasnik koji tog suludog lika jos drzi na toj poziciji, sramota!!

  • Naravno da će ju ukinuti. Iz Rijeke autom brže dođeš do Bergama nego do Metkovića.