NOVOSTI

Croatia Airlines u Skoplju najavila novu liniju za Split

Croatia Airlines i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije sinoć su u Skoplju održali zajedničko predstavljanje sjevernomakedonskim turističkim agentima na kojemu je istaknuto uvođenje nove sezonske linije Skoplje – Split, kojom će hrvatski nacionalni avioprijevoznik izravno povezivati Sjevernu Makedoniju s jadranskom obalom tijekom ovogodišnje turističke sezone.  

Croatia Airlines u Skoplju najavila novu liniju za Split

Izravni letovi između glavnoga grada Sjeverne Makedonije i turističkog središta Dalmacije planirani su dvaput na tjedan, a obavljat će se u razdoblju od 12. svibnja do sredine listopada ove godine.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijetat će iz Skoplja u Split srijedom i subotom u 5 sati i 45 minuta, a dolazak je u splitsku zračnu luku u 7 sati i 10 minuta.

Letovi iz Splita u Skoplje planirani su utorkom s polijetanjem u 22 sata i dolaskom u skopsku zračnu luku u 23 sata i 5 minuta, te petkom s polijetanjem iz Splita u 21 sat i 35 minuta te slijetanjem u Skoplje u 23 sata. Na liniji će letjeti mlazni zrakoplovi Airbus 319 kapaciteta 144 sjedala.

Povratne zrakoplovne karte za letove na liniji Skoplje – Split dostupne su na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i preko mobilne aplikacije Croatia Airlinesa po promotivnoj cijeni već od 119 eura.

Croatia Airlines tijekom turističke sezone planira povezivati Hrvatsku s 24 međunarodna odredišta, odnosno 25 europskih zračnih luka, a zrakoplovi će pritom letjeti na 47 međunarodnih linija. Ukupno je planirano više od 17.000 letova, a u ponudi će biti više od 1,820.000 sjedala.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar