NOVOSTI

Četiri charter leta iz Zagreba za Dohu!

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra na Svjetskom prvenstvu igra polufinalnu utakmicu protiv Argentine. Iz Zagreba će prema Dohi na pet letova otputovati gotovo tisuću navijača.

<strong>Četiri charter leta iz Zagreba za Dohu!</strong>

Hrvatska sutra igra utakmicu protiv Argentine u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva, zbog velike potražnje putničke agencije organiziraju putovanja na utakmicu, a aranžman, naravno, uključuje i let.

Zrakoplov tipa B777-300ER s gotovo 300 putnika danas je u 15 sati i 30 minuta poletio iz Zagreba prema Dohi, a uz ovaj redovan let na kojem Qatar Airways trenutno povećava kapacitet, najavljena su i četiri charter leta.

U 1 ujutro iz Zagreba će prema Dohi poletjeti 9A-KOR ETF Airwaysa, a između 05:45 i 6 sati ujutro najavljena su još tri leta, dva Croatia Airlinesa (A319 i A320), te jedan A320 Trade Aira, registarske oznake 9A-BTK.

Na redovnoj liniji Qatar Airwaysa te četiri potvrđena chartera ukupno će biti gotovo tisuću navijača, dok velik broj putnika u Dohu putuje preko drugih europskih zračnih luka, poput Istanbula, Frankfurta i Pariza.

Bugarski charter prijevoznik za lokalne turističke agencije odradit će charter let iz Splita za Dohu sa zrakoplovom tipa A320, polijetanje iz Splita planirano je u 7 sati ujutro.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar