NOVOSTI

Aeroitalia najavila 18 novih linija, dvije prema Hrvatskoj

Aeroitalia, talijanska aviokompanija koja posluje od srpnja prošle godine, najavila je 18 novih linija za predstojeći ljetni red letenja, na listi destinacija nalaze se i dva odredišta u Hrvatskoj.

<strong>Aeroitalia najavila 18 novih linija, dvije prema Hrvatskoj</strong>

Aeroitalia, kompanija osnovana prošlog ljeta koja u svojoj floti trenutno ima 4 zrakoplova, najavila je niz novih odredišta u predstojećem ljetnom redu letenja iz svoje glavne baze u Zračnoj luci Forli, u blizini gradova Ravene, Bolonje i Firence.

Do početka špice ljetne sezone, kompanija planira povećati svoju flotu. Operacije su planirane s zrakoplovima tipa B737-800, B737-700 te ATR72.

Linija Forli – Dubrovnik – Forli najavljena je od 15. lipnja, dva puta tjedno, sve do kraja ljetnog reda letenja, s zrakoplovima tipa ATR 72-600. U istom periodu Aeroitalia planira i liniju Forli – Zadar – Forli, također dva puta tjedno s istim tipom zrakoplova.

Kompanija je u svom priopćenju za medije najavila niz novih linija, no početak prodaje očekuje se sljedećeg tjedna, kada će biti poznati i dani u tjednu kada će navedene linije biti u prometu.

Osim Zadra i Dubrovnika, Aeroitalia je regiji najavila linije i prema Beogradu i Mostaru.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar