NOVOSTI

Vueling ovog ljeta 2 puta tjedno za Zagreb

Španjolski niskotarifni avioprijevoznik, Vueling, u ljetnom redu letenja ove godine planira prometovati na redovnoj sezonskoj liniji između Zagreba i Barcelone dva puta tjedno.

<strong>Vueling ovog ljeta 2 puta tjedno za Zagreb</strong>

Vueling Airlines je nedavno revidirao svoj ljetni red letenja za predstojeću sezonu, a u njemu je došlo do promjena na dvije linije prema hrvatskim zračnim lukama.

Kompanija će tako u razdoblju od sredine lipnja do sredine rujna povećati broj tjednih rotacija između Barcelone i Dubrovnika sa 7 na 8 letova tjedno, no doći će do redukcije tjednih operacija na liniji za Zagreb.

Naime, linija između Barcelone i Zagreba u prošlogodišnjem je ljetnom redu letenja prometovala tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom, što neće biti slučaj ove godine. Naime, avioprijevoznik je otkazao sve najavljene letove četvrtkom, pa će linija biti u prometu dva puta tjedno, svakog utorka i subote.

Sezonska linija s prometovanjem kreće 28. ožujka a najavljena je sve do kraja ljetnog reda letenja, odnosno 28. listopada ove godine.

Podsjećamo, u ljetnom redu letenja na liniji između Barcelone i Zagreba prometuje i hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, koja će i ovog ljeta zadržati isti broj rotacija na ovoj liniji – najavljena su tri tjedna leta.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar