NOVOSTI

U Frankfurtu najavljena zimska linija Croatia Airlinesa za Dubrovnik

Croatia Airlines, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije sinoć su u Frankfurtu održali zajedničko predstavljanje njemačkim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima.

U Frankfurtu najavljena zimska linija Croatia Airlinesa za Dubrovnik

Na prezentaciji su predstavljeni planovi Croatia Airlinesa u povezivanju Hrvatske i Njemačke tijekom zimskog reda letenja 2023./2024., a naglasak je bio na produljenju sezonske linije Dubrovnik – Frankfurt na kojoj će zrakoplovi Croatia Airlinesa nastaviti letjeti i tijekom zimskog razdoblja.

Izravni međunarodni letovi Dubrovnik – Frankfurt planirani su triput na tjedan –  utorkom, petkom i nedjeljom popodne, uz opciju prilagodbe reda letenja sukladno potrebama tržišta. Putnicima na ovoj liniji na raspolaganju su povratne zrakoplovne karte po promotivnim cijenama već od 172 na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com.

Na prezentaciji je održano nagradno izvlačenje na kojemu su glavne nagrade bile dvije zrakoplovne karte Croatia Airlines na liniji Frankfurt – Zagreb te voucher Hotela Rixos Premium Dubrovnik s dva noćenja za dvije osobe.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom zimskog razdoblja izravno će povezivati Frankfurt i sa Zagrebom i Splitom, a na njemačkom trćžištu, jednom od najvažnijih emitivnih tržišta Republike Hrvatske, planirani su i izravni međunarodni letovi iz Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke i Zadra u München.

Croatia Airlines u zimskom redu letenja 2023./2024. planira povećati ukupan broja letova za gotovo 12 posto te ponuditi 13,6 posto više sjedala u odnosu na zimsko razdoblje 2022./2023. Pritom će zrakoplovi hrvatskoga nacionalnog prijevoznika letjeti na ukupno 23 međunarodne linije te povezivati 7 hrvatskih zračnih luka s 13 međunarodnih odredišta.

1 komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar