NOVOSTI

T’way Air otvorio prodaju na liniji između Seula i Zagreba

Južnokorejski niskotarifni avioprijevoznik, T’way Air, otvorio je prodaju na svojoj prvoj europskoj liniji koja kreće s prometovanjem ovog ljeta, između Seula i Zagreba.

T’way Air otvorio prodaju na liniji između Seula i Zagreba
Photo: Tway Air

Nakon gotovo tri godine planiranja, južnokorejski T’way Air ovog ljeta stiže u glavni grad Hrvatske. Avioprijevoznik je pokrenuo GDS prodaju prije nekoliko tjedana, a sada se priprema za otvaranje svoje prve europske linije koja će s prometovanjem, kako smo već najavili, krenuti sredinom svibnja. Zagreb je nadodan u mrežu destinacija na službenoj stranici prijevoznika te je isti i kroz press materijale potvrdio pokretanje ove linije.

Zagreb redovnu vezu s Seulom nema od početka globalne pandemije kada je istu liniju ukinuo Korean Air, a niskotarifni prijevoznik najavljuje tri leta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom, počevši od 16. svibnja. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A330-300 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 347 sjedala.

Polazak iz Zračne luke Incheon planiran je u 11:05 po lokalnom vremenu, s dolaskom u Zagreb navečer, u 19:25 po lokalnom vremenu, radi se dakle o putovanju u jednom smjeru od oko 15 sati, uključujući i tehničko zaustavljanje u Bisheku u Kirgistanu.Letovi iz Zagreba za Seul planirani su bez zaustavljanja, s polaskom iz Zagreba u 20:55 sati, te dolaskom u Incheon u 14:50 sati sljedećeg dana po lokalnom vremenu (očekivano trajanje leta od 11 sati).

Povratne karte iz Seula za Zagreb kreću se već od 750 eura, u ovom trenutku moguća je kupovina karata na web stranici prijevoznika iz smjera Seula, a očekuje se da će uskoro u prodaji biti i polazak iz smjera Zagreba.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar