NOVOSTI

Croatia Airlines uvodi novu međunarodnu liniju iz Splita prema Istanbulu!

Croatia Airlines ove godine proširuje mrežu letova iz Splita uvođenjem nove sezonske linije između Splita i Istanbula. To je još jedan potez u nizu kojim nacionalni avioprijevoznik jača svoju prisutnost u najprometnijoj hrvatskoj morskoj zračnoj luci.

Croatia Airlines uvodi novu međunarodnu liniju iz Splita prema Istanbulu!
Photo: Š. Lugarov (Croatia Airlines)

Izravni letovi iz Splita prema Istanbulu planirani su u razdoblju od 7. svibnja do sredine listopada 2024. godine, triput na tjedan i to utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim satima.

Što se tiče letova iz Istanbula prema Splitu isti su planirani srijedom, petkom i nedjeljom u jutarnjim satima.

Prodaja karata za letove na novoj međunarodnoj liniji Croatia Airlinesa počinje danas, odnosno na Valentinovo 14. veljače 2024. godine.

Cijene povratnih zrakoplovnih karata za letove između Splita i Istanbula putnicima su dostupne po cijeni već od 179 eura, a povratne karte za letove između Istanbula i Splita po cijeni već od 199 dolara.

Ovo je definitivno jedna zanimljiva linija koju je dobila Zračna luka Sveti Jeronim, a koja će omogućiti putnicima daljnje konekcije putem primjerice Turkish Airlinesa koji je baš kao i Croatia Airlines član zrakoplovnog saveza Star Alliance. Dakle, ova linija je plus i za Turkish Airlines koji je već dulje vremena gledao kako doći do slotova u splitskoj zračnoj luci, a kojih nema puno slobodnih tijekom ljetnog reda letenja.

13 komentara

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar

  • Kako mogu biti tako povoljne karte, a rentabilno poslovanje? Navodno de tankaju otrovi i aviokompanijama plaća po km chemtraila…!?! Do kada tako, do samouništenja zbog zarade? Je li to istina?

  • Slika govori vise od 1000 rijeci. Vise se ni ne krijete. Jadne, izgubljene, prodane duse. Ima jedna narodna: kad roditelji jedu kiselo grozdje, djeci trnu zubi. Za sto god da ste se prodali, da Bog da da vam prisjelo

  • Zašto zaprašujete nebo? Zbog novaca? Znate li cijenu? Završit ćete na kraju u zatvoru, bez brige…

  • Dobro je da ste uveli ovu liniju.
    Bilo bi jos bolje da je polazak iz Splita ranije tijekom dana, a povratak iz Istanbula navecer. Ovako gubimo 1 do 2 dana koja smo mogli provesti u Istanbulu. I moramo platiti dodatno nocenje, jer nas prvi dan dovozite u Istanbul samo da bismo prespavali.