NOVOSTI

Turkish Airlines uvodi vlastiti digitalni novčanik

Turski nacionalni avioprijevoznik odlučio je uvesti vlastiti digitalni novčanik naziva “TK Wallet”. Turkish Airlines ovim potezom želi unaprijediti i povećati broj usluga koje nudi putnicima digitalnim putem.

Turkish Airlines uvodi vlastiti digitalni novčanik
Photo: Rodion Kutsaiev

U povodu uvođenja TK Wallet proizvoda, Chief Commercial Officer Ahmet Olmuştur, je izjavio: U skladu s našim ciljem digitalizacije, kontinuirano se razvijamo kako bi svojim putnicima omogućili aplikacije koje će im pružiti adekvatne funkcionalnosti za putovanja. Radimo na tome da naše usluge učinimo pristupačnijim i nastavljamo uvoditi inovacije koje će našim gostima pružiti još bolje iskustvo. Dodali smo TK Wallet našim digitalnim metodama plaćanja tako što smo ga uključili u naše digitalne usluge koje se koriste putem mobilne aplikacije i web stranice Turkish Airlinesa.

Turski nacionalni avioprijevoznik će omogućiti svojim članovima Miles&Smiles kluba plaćanja i povrate putem novog proizvoda TK Wallet. Također, Turkish Airlines nudi mogućnost zarade TK Money uz sami povrat novca za karte te za dodatne usluge koje se koriste putem mobilne aplikacije i web stranice avioprijevoznika.

TK Money, odnosno sredstva koja putnici imaju pohranjena na TK Wallet dostupna su u 4 različite valute, odnosno u turskim lirama, eurima, američkim dolarima i britanskoj funti i mogu se korisiti za online plaćanja.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar