NOVOSTI

Turkish Airlines osvježio setove za spavanje na dugim letovima

Kako bi svojim putnicima pružio nezaboravno putničko iskustvo, Turkish Airlines je obnovio svoje setove za spavanje namijenjene dugim letovima.

Turkish Airlines osvježio setove za spavanje na dugim letovima
Photo: Kevin Hackert

Podižući gostoprimstvo na novu razinu, Turkish Airlines je predstavio novi set za spavanje koji kombinira elegantan dizajn i udobnost. Ovaj novi set stavlja naglasak na udobnost i toplinu doma, s ciljem pružanja superiornog okruženja za spavanje i jedinstvenog iskustva letenja na transatlantskim letovima.

Turkish Airlines osvježio setove za spavanje na dugim letovima
Photo: Turkish Airlines

Najistaknutiji dio kolekcije je svileni pokrivač, koji nudi jedinstveno iskustvo spavanja sa svojom površinom od baršunastog antilopa i prepoznatljivim FLOW uzorkom Turkish Airlinesa u svijetlim bojama, stvarajući osjećaj svježine.

Ergonomski madrac, dizajniran da pruža udobnost sličnu krevetu, dopunjuje shemu boja kabine i doprinosi konceptu opuštajućeg sna. Uz to, jastuk za dobrodošlicu, dizajniran za ugodan početak leta, sadrži satenski dodatak i FLOW uzorak, služeći kao dopuna setu za spavanje.

Uvođenjem novog seta i povećanjem udobnosti spavanja, Turkish Airlines nastavlja zadovoljavati potrebe i očekivanja svojih putnika.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar