NOVOSTI

Air France i KLM najavili povećanje kapaciteta za nadolazeću ljetnu sezonu

Air France i KLM će nuditi dodatne letove za Amsterdam i Pariz iz Hrvatske, uz povećanu povezanost s raznim međunarodnim destinacijama.

Air France i KLM najavili povećanje kapaciteta za nadolazeću ljetnu sezonu
Photo: Air France i KLM

Air France povećava učestalost letova tijekom predsezone, omogućujući svakodnevne letove na relaciji Zagreb-Pariz, te dodajući dodatni let četvrtkom i nedjeljom. U vrhuncu sezone, počevši od 8. srpnja, Air France će imati 11 tjednih letova, uključujući četiri dodatna leta iz Pariza za Zagreb, što rezultira dvostrukim dnevnim letovima na relaciji Pariz-Zagreb četiri dana u tjednu.

KLM, nizozemska zrakoplovna kompanija, značajno će povećati kapacitet prema Hrvatskoj ovog ljeta, osobito povećanjem broja letova za Dubrovnik. I Split i Dubrovnik sada će imati usklađene rasporede letenja. Tijekom sezone, KLM će obavljati dva leta dnevno za Split, s kasnim dolaskom i ranim jutarnjim polaskom za Amsterdam sljedećeg dana.

Osim toga, početak sedam dodatnih letova tjedno iz Dubrovnika za Amsterdam pomaknut je na 2. srpnja umjesto 15. srpnja. Ova promjena će omogućiti približno 4.000 dodatnih sjedala na ruti. Počevši od 2. srpnja, bit će dodan kasni noćni let za Dubrovnik, s polaskom sljedećeg jutra za Amsterdam. KLM planira obavljati ovu rutu do 16 puta tjedno.

Korištenjem svih Air France i KLM letova ovog ljeta, uz povećanje kapaciteta za Split i Dubrovnik, putnici će preko čvorišta u Parizu i Amsterdamu imati pristup raznim europskim destinacijama te destinacijama širom svijeta, uključujući Sjevernu i Južnu Ameriku, Meksiko, Aziju i Afriku.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar