NOVOSTI

Trade Air će ovog ljeta letjeti za Croatia Airlines iz Splita

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik, u ovogodišnjem ljetnom redu letenja nastavlja suradnju s Trade Airom, privatnim hrvatskim avioprijevoznikom, o čemu smo već ranije pisali. Sada je najavljeno na kojim će linijama Trade Air prometovati za Croatia Airlines ovog ljeta.

Trade Air će ovog ljeta letjeti za Croatia Airlines iz Splita

Trade Air i Croatia Airlines, dva hrvatska avioprijevoznika, ovog ljeta nastavljaju suradnju. Croatia Airlines će u ACMI najamu imati jedan zrakoplov tipa A320 hrvatskog privatnog avioprijevoznika, koji je s početkom ove godine već krenuo prometovati na određenim linijama Croatia Airlines.

U ovogodišnjem ljetnom redu letenja, Trade Air će za Croatia Airlines prometovati na redovnoj liniji između Zagreba i Pariza, a u svibnju će se zrakoplov preseliti u splitsku bazu, te iz Splita prometovati na linijama Croatia Airlinesa prema Amsterdamu, Kopenhagenu, Dublinu, Dusseldorfu, Londonu, Oslu, Parizu i Stockholmu.

Posada i zrakoplov Trade Aira prometovat će za Croatia Airlines i na novoj liniji između Istanbula i Splita. Izravni letovi iz Splita prema Istanbulu planirani su u razdoblju od 7. svibnja do sredine listopada 2024. godine, triput na tjedan i to utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim satima, dok je polazak iz Istanbula prema Splitu planiran srijedom, petkom i nedjeljom u ranim jutarnjim satima.

Podsjećamo, u lipnju ove godine Croatia Airlines planira preuzeti svoj prvi A220 u sklopu obnove flote, no trenutno nije najavljeno na kojim će linijama prometovati najnoviji zrakoplov u floti hrvatskog avioprijevoznika.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar