NOVOSTI

Star Alliance proglašen najboljim svjetskim zrakoplovnim savezom na dodjeli nagrada Skytrax

Star Alliance ove je godine ponovno osvojio titulu najboljeg svjetskoga zrakoplovnog saveza na prestižnoj dodjeli Skytrax World Airline Awards. Proslavljeni putnički salon Star Alliancea u Los Angelesu također je sedmu godinu zaredom nagrađen kao najbolji putnički salon na svijetu. Izvršni direktor Star Alliancea Theo Panagiotoulias primio je nagrade na svečanosti održanoj jučer na Paris Air Showu.

Star Alliance proglašen najboljim svjetskim zrakoplovnim savezom na dodjeli nagrada Skytrax

Zadovoljan osvojenim nagradama Theo Panagiotoulias izjavio je: – Star Alliance diči se snažnom mrežom zrakoplovnih kompanija i pruža nesmetano iskustvo putovanja. Jako smo sretni što su milijuni korisnika prepoznali iznimnu vrijednost našeg saveza. S obzirom na to da se sve češće leti, želimo dobrodošlicu brojnim novim korisnicima, koji će iskusiti sve što Star Alliance i njegovih 26 zrakoplovnih kompanija članica zagovaraju.

Theo Panagiotoulias također je čestitao timu i nastavio: – Otpornost i izniman trud svakog zaposlenika Star Alliancea i njegovih zrakoplovnih kompanija članica kroz tešku 2022. godinu isplatili su se kad vidimo ove nagrade. Prihvaćam ih u njihovo ime i potičem ih da ove i sljedećih godina teže još boljemu.

Star Alliance, koji nudi najširu mrežu letova, predan je poboljšanju korisničkog iskustva kroz sveobuhvatnu strategiju usmjerenu na digitalizaciju putovanja, proširenje iznimnog programa lojalnosti i pokretanje inovacija u industriji, kao što su model intermodalnog partnerstva s njemačkom željeznicom (Deutsche Bahn) i kreditna kartica HSBC Star Alliance koja je nedavno implamentirana za australsko tržište.

Putnički salon Star Alliancea u Los Angelesu jedan je od najbolje ocijenjenih salona koji dosljedno osvaja brojne prestižne nagrade. Zahvaljujući vanjskoj terasi s koje se pruža zadivljujući pogled, salon je danju pravi estetski užitak, a noću prostor koji vrvi energijom.

Nagrade Skytrax World Airline Awards poznate su kao Oscari zrakoplovne industrije jer se o njima odlučuje nepristranim međunarodnim glasovanjem korisnika. Ove je godine u anketi koja je trajala od rujna 2022. do ožujka 2023. izbrojano 20,23 milijuna glasova putnika iz više od stotinu zemalja. Anketa je također dostupna na šest velikih svjetskih jezika.

Od uvođenja u kategorije nagrada 2005. godine, nagrada za najbolji svjetski zrakoplovni savez redovito je dodjeljivana Star Allianceu.

Edward Plaisted, izvršni direktor Skytraxa, izjavio je: – Čestitamo Star Allianceu na ovom nevjerojatnom dvostrukom postignuću na dodjeli nagrada World Airline Awards, na osvajanju nagrade za najbolju svjetsku aviokompaniju i najbolji putnički salon. Salon Star Alliancea na međunarodnom terminalu Tom Bradley odavno je miljenik putnika jer je i ranije osvajao brojne nagrade.

Uz nagrade koje je osvojio savez, 13 članica Star Alliancea ove je godine dobilo 35 nagrada, uključujući prestižnu nagradu Singapore Airlinesu za najbolju svjetsku zrakoplovnu kompaniju. Dodijeljene su i nagrade za najčišćeg zrakoplovnog prijevoznika na svijetu i najbolje svjetske premium ekonomske klase te nekoliko nagrada za najbolje regionalne zrakoplovne prijevoznike.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar