NOVOSTI

SkyAlps najavio dvije linije iz Italije prema Hrvatskoj

Talijanski avioprijevoznik SkyAlps planira u sljedećoj ljetnoj sezoni prometovati na dvije linije iz Italije prema Hrvatskoj, konkretno prema Zadru i Braču.

SkyAlps najavio dvije linije iz Italije prema Hrvatskoj
Photo: Croatian Aviation

SkyAlps je mali regionalni talijanski avioprijevoznik čija se baza nalazi u Zračnoj luci Bolzano koja servisira istoimeni grad Bolzano kao najveći grad u talijanskoj pokrajini Južni Tirol. U svojoj floti SkyAlps ima isključivo šest zrakoplova tipa Dash DHC-8-Q400 s po 76 sjedećih mjesta.

Ako je suditi prema podacima dostupnim na službenoj web stranici Zračne luke Zadar, ovaj talijanski avioprijevoznik trenutno u najavi ima liniju između Verone i Zadra koja bi trebala prometovati u nadolazećoj ljetnoj sezoni. Letovi su planirani u razdoblju od 15. lipnja do 7. srpnja 2024. i to samo jedanput tjedno, subotom.

Valja napomenuti kako letovi između Zadra i Verone još uvijek nisu navedeni na službenoj web stranici avioprijevoznika, tako da se isto očekuje u nadolazećem periodu.

Uz najavu linije prema Zadru, talijanski avioprijevoznik SkyAlps je već pustio u prodaju karte za liniju između Bolzana i Brača. Prema podacima dostupnim na službenoj web stranici avioprijevoznika letovi između Bolzana i Brača planirani su u razdoblju od 8. lipnja do 14. rujna 2024. godine. Što se tiče dinamike letova, također je planiran jedan tjedni let, subotom.

Tijekom prošle ljetne sezone, SkyAlps je prometovao i prema Dubrovniku, ali trenutno nema u najavi letova prema Dubrovniku.

Inače, ovaj mali talijanski avioprijevoznik nedavno je potpisao ugovor i s gradom Mostarom te Zračnom lukom Mostar, tako da će zrakoplovi talijanske aviokompanije Sky Alps od travnja 2024. godine povezivati i Mostar s talijanskim gradovima Rimom, Barijem i Veronom te njemačkim Münchenom.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar