NOVOSTI

Ryanairovo ruganje Wizz Airu zbog ukidanja linije za Dubrovnik

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, u petak je poslao priopćenje za medije u kojem je objavio aktivaciju tzv. rescue fares na svojoj novoj liniji između Dubrovnika i Londona koja s prometovanjem kreće na početku travnja. Razlog tome je ukidanje linije Wizz Aira između Londona i Dubrovnika.

Ryanairovo ruganje Wizz Airu zbog ukidanja linije za Dubrovnik

Kako smo ranije objavili, Wizz Air zbog problema s flotom ovog ljeta reže veći broj linija, uključujući i linije prema Zračnoj luci Dubrovnik. Ryanair je iskoristio ukidanje te linije svog konkurenta za uvođenje tzv. rescue fares na svojoj novoj liniji između London Stansteda i Dubrovnika koja s prometovanjem kreće od 02. travnja.

Realno gledano, između londonskih zračnih luka i Dubrovnika prometuju brojni avioprijevoznici, čak i van špice ljetne sezone dostupno je više desetaka letova tjedno pa putnici svakako imaju opciju za booking između dva grada, no Ryanair je ovo učinio kako bi na specifičan način promovirao svoju novu liniju između spomenuta dva grada.

Ryanair u priopćenju ne štedi Wizz Air, nabrajajući zemlje u Europi koje će zabilježiti manje letova tog mađarskog prijevoznika, hvaleći pritom sebe kao najpouzdanijeg prijevoznika u Europi te omogućujući putovanja svojim brojnim putnicima.

Cijene na novoj liniji između Dubrovnika i Londona ovog poznatog prijevoznika kreću se od 25 eura, a glasnogovornik kompanije, Jade Kirwan izjavio je kako, dok Wizz Air tone, ukidajući linije i prizemljujući flotu, europski najpouzdaniji prijevoznik, Ryanair, ponovno spašava planove svojih putnika za putovanjima.

Moramo priznati da nam se više sviđa medijski pristup na mreži X gdje kompanija ima odlične objave, dok su ovakvi providni potezi samopromocije poprilično izlizani.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar