NOVOSTI

Ryanair traži 40 članova kabinskog osoblja u Zagrebu

Ryanair, najveći europski nisoktarifni avioprijevoznik, ponovno ima open day u Zagrebu na kojem traži 40 novih članova kabinskog osoblja za svoje baze u Zagrebu i Zadru.

Ryanair traži 40 članova kabinskog osoblja u Zagrebu
Photo: Ryanair

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, traži 40 novih članova kabinskog osoblja za svoje dvije hrvatske baze u Zadru i Zagrebu, u ovom trenutku ne uključujući novu bazu najavljenu u Dubrovniku. Open day održat će se u utorak, 12. prosinca u 10 sati ujutro u hotelu Hilton, na adresi Radnička cesta 21 u Zagrebu. Kako stoji u objavi za medije, kandidati će imati priliku upoznati se s detaljima samog posla, Ryanairovog brenda te otkriti više o uzbudljivom životu djelatnika Ryanaira.

Valja istaknuti kako će novi članovi kabinskog osoblja biti zaposleni za Laudu, tvrtku kćerku irskog Ryanaira koja za tu kompaniju obavlja letove iz Zagreba i Zadra s zrakoplovima tipa A320.

Prema objavi Ryanaira, kompanija nudi odličan paket za svoje radnike, uključujući mogućnost napredovanja i brojne benefite, kao i mogućnost putovanja po povoljnijim cijenama na linijama ovog avioprijevoznika. Zainteresirani se moraju prijaviti na OVOM LINKU, a na njemu se također nalazi više detalja o samoj poziciji.

U ožujku prošle godine Ryanair je također tražio djelatnike u Zagrebu no odaziv je bio vrlo mali, na open day se prijavila i novinarka Jutarnjeg lista koja je cijeli proces opisala u članku na istoimenom portalu, otkrivajući detalje koji, bez sudjelovanja na natječaju, nisu dostupni javnosti. Najveći nedostatak rada u kompaniji, osim naravno rada u raznim smjenama, jest činjenica da je bazna plaća 800 eura, a na nju se dodaju bonusi od prodaje na letovima, ovisno o individualnom učinku samog člana kabinskog osoblja. S tako niskom razinom plaće jasno je da je interes vrlo slab, pa je kabinsko osoblje na letovima prema i iz hrvatskih baza Ryanaira vrlo često iz drugih zemalja.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar