NOVOSTI

Ryanair potpisao ugovor s eSky putničkom agencijom

Izgleda kako je irski niskotarifni avioprijevoznik koji već dulje vrijeme vodi razne bitke s brojnim putničkim agencijama, često i sudske bitke, uspio napokon pronaći još jednu putničku agenciju s kojom želi surađivati. Naime, Ryanair je odlučio sklopiti poslovnu suradnju s putničkom agencijom eSky u odnosu na Srednju i Istočnu Europu (Central and Eastern Europe – CEE).

Ryanair potpisao ugovor s eSky putničkom agencijom
Photo: Markus Winkler

Ubuduće će eSky kao putnička agencija biti ovlaštena nuditi avionske karte, rezervaciju sjedala i putničke prtljage na Ryanair letovima svim svojim kupcima, ali pod uvjetom da istu dodatno ne naplaćuju te da sve naknade transparentno komunicira.

Svi kupci koji će putem eSky putničke agencije kupovati proizvode i usluge na Ryanair letovima imat će sigurnost da će se njihovi putnički podaci dijeliti prema irskom niskotarifnom avioprijevozniku, a samim time će moći ostvariti direktni kontakt prema avioprijevozniku u slučaju potrebe.

Definitivno je direktna komunikacija prema aviokompaniji veliki benefit u situacijama kad nešto ne ide prema planu. Ovo je osobito slučaj kad se dogode otkazani ili odgođeni letovi pa putnik želi što prije i što jednostavnije ostvariti svoja prava.

Inače, eSky je 6. po redu odobrena putnička agencija koja je ovlaštena nuditi proizvode i usluge irskog niskotarifnog avioprijevoznika. Uz eSky, na listi ovlaštenih putničkih agencija nalaze se loveholidays, Kiwi, TUI, On the Beach i El Corte Inglés.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar