NOVOSTI

Ryanair planira ponovno uvesti liniju između Zagreba i Memmingena

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, polako unosi u svoj rezervacijski sistem red letenja za sljedeću zimu koji stupa na snagu krajem listopada. Uz više promjena o kojima ćemo pisati kada se red letenja finalizira, ističe se povratak linije između Zagreba i Memmngena.

Ryanair planira ponovno uvesti liniju između Zagreba i Memmingena

Irski Ryanair sljedeće zime ponovno planira prometovati između Zagreba i Memmingena. Podsjećamo, avioprijevoznik je na ovoj liniji prometovao sve do kraja prošle zime s dva tjedna leta, no zatim je linija ukinuta te u ovogodišnjem ljetnom redu letenja (od kraja ožujka do kraja listopada 2024.) između dva grada nema direktnih letova.

Ryanair unosi zimski red letenja u svoj sustav što se automatski preslikava u prodaju na aplikaciji odnosno službenoj web stranici prijevoznika, a ondje je ponovno u prodaji i linija između dva spomenuta grada.

Prema trenutno dostupnim podacima, Ryanair će između Zagreba i Memmingena ponovno prometovati od 28. listopada ove godine, a u prodaji je jedan let tjedno više u odnosu na prošlu zimu (3 umjesto 2), svakog ponedjeljka, petka i subote. Letovi su u prodaji za razdoblje od kraja listopada do kraja ožujka sljedeće godine.

Dođe li do realizacije prometovanja na navedenoj liniji, Ryanair će sljedeće zime između dva grada obaviti 66 rotacija te ponuditi gotovo 24 tisuće sjedala, što je značajno više u odnosu na prošlogodišnji zimski red letenja.

Očekuje se kako će ovaj poznati avioprijevoznik zadržati i nekoliko novouvedenih linija ovog ljeta u prometu i sljedeće zime, no još uvijek treba pričekati s detaljima, s obzirom na to da je do početka zimskog reda letenja ostalo više od pola godine, pa su operativne promjene još svakako moguće.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar