NOVOSTI

Ryanair najavio više letova iz Zagreba prema Gironi i Parizu

Irski nskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, povećao je broj tjednih rotacija na svoje dvije linije iz Zagreba. Radi se o povećanju na redovnoj cjelogodišnoj liniji za Pariz (Zračna luka Beauvais) te na novoj liniji za Gironu, koja je trenutno najavljena kao sezonska.

Ryanair najavio više letova iz Zagreba prema Gironi i Parizu

Irski Ryanair povećava promet na još dvije linije iz zagrebačke zračne luke! Nakon 5 novih najavljenih linija u ovogodišnjem ljetnom redu letenja koji na snagu stupa s krajem ožujka, Ryanair je dodatno povećao prvotne najave na dvije međunarodne linije prema odnosno iz Zagreba.

Na liniji između Pariza i Zagreba koja je ove zime prometovala tri puta tjedno, od početka ljetnog reda letenja, odnosno kraja ožujka, Ryanair će prometovati 5 puta tjedno, svakog dana osim utorkom i četvrtkom, u razdoblju od kraja ožujka do kraja svibnja ove godine. Letovi subotom ranije nisu bili planirani, no prije nekoliko tjedana Ryanair je pustio letove u prodaju i za taj dan u tjednu u razdoblju od dva mjeseca. U razdoblju lipanj – rujan najavljena su četiri leta tjedno, bez letova subotom, koji su ponovno dostupni u listopadu ove godine.

Prvog travnja Ryanair će uvesti novu liniju između španjolske Girone i Zagreba. Iako su prvotno za cijeli ovogodišnji ljetni red letenja bila najavljena dva leta tjedno, svakog ponedjeljka i petka, irski je prijevoznik u prodaju pustio i letove srijedom, u razdoblju od početka srpnja do kraja listopada, odnosno kraja ovogodišnjeg ljetnog reda letenja.

Kako Ryanair još uvijek nije finalizirao zimski red letenja koji na snagu stupa krajem listopada, još uvijek nije poznato hoće li Ryanair prometovati između Girone i Zagreba i sljedeće zime, no za to još uvijek ima dovoljno vremena. S obzirom na to da je Girona relativno blizu Barceloni, brojni putnici čije je odredište Barcelona zasigurno će koristiti ovu novu liniju Ryanaira prema Gironi.

Ranija povećanja na postojećim linijama irskog prijevoznika iz Zagreba smo već najavili, nema sumnje da će ovog ljeta Ryanair iz Zagreba ponuditi do sad najveći broj destinacija i sjedala.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar