NOVOSTI

AerLingus pokrenuo sezonsku liniju prema Dubrovniku

Irski avioprijevoznik, AerLingus, ovog je vikenda (16. i 17.03.) obnovio promet na svojoj sezonskoj liniji između Dublina i Dubrovnika.

AerLingus pokrenuo sezonsku liniju prema Dubrovniku

Dubrovnik i Dublin od ovog su vikenda ponovno povezani redovnom linijom AerLingusa. Irski avioprijevoznik obnovio je promet na svojoj sezonskoj liniji ranije nego prethodnih godina, započevši s vikend operacijama (subota i nedjelja) između Dubrovnika i Dublina u subotu, 16. ožujka. AerLingus na ovoj liniji prometuje u ljetnom redu letenja koji ove godine kreće s posljednjim danom ožujka (31.03.), kada ujedno pada i blagdan Uskrsa.

Ove je godine AerLingus obnovio liniju dva tjedna ranije, prometujući između dva grada dva puta tjedno, subotom i nedjeljom. S obzirom na to da veliki broj irskih i britanskih gostiju boravi na području Dubrovnika i van špice ljetne sezone, te da Uskrs ove godine pada ranije nego inače, ne čudi da je AerLingus liniju pokrenuo nešto ranije nego je to uobičajeno, prvenstveno kako bi odgovorio na potražnju uoči uskršnjih blagdana.

Od 02. travnja AerLingus će na ovoj liniji prometovati 3 puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom, a već od početka svibnja broj rotacija će se povećati na svakodnevne.

Treba također spomenuti i irski Ryanair koji ovog proljeća otvara svoju bazu u Dubrovniku. Ovaj će avioprijevoznik sutra, 19.03. započeti s prometovanjem na istoj liniji, ovog tjedna su najavljena dva leta, idućeg tjedna tri, a od početka travnja Ryanair će na ovoj liniji prometovati svakodnevno!

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar