NOVOSTI

Qatar Airways povećava broj letova prema Zagrebu!

Redovna linija avioprijevoznika Qatar Airways očekuje pojačan promet tijekom ljetnih mjeseci, odnosno samog srca sezone. Jedna od nekolicine aviokompanija koja Zagreb spaja s destinacijama izvan Europe najavljuje veći broj letova od srpnja ove godine.

Qatar Airways povećava broj letova prema Zagrebu!

Letovi na liniji Zagreb-Doha, odnosno Doha-Zagreb povećat će se za dodatna 3 leta i tako dosegnuti broj od 10 tjednih letova. Qatar Airways će prometovati na liniji Doha-Zagreb 2 puta tjedno utorkom, četvrtkom i subotom dok će 1 puta dnevno letjeti ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Na svim letovima Qatar Airways će putnike prevoziti zrakoplovima tipa A320, što će s obzirom na tip zrakoplova i broj rotacija predstavljati znatno veći broj mjesečnih letova između Zagreba i Dohe. Ovo je pozitivna vijest za Zračnu luku Zagreb i putnike koji će dodatnim kapacitetom i rotacijama Qatar Airwaysa biti povezani s ostalim svjetskim destinacijama.

Veći broj letova i oporavak od pandemijskog vremena doveo je i to potrebe za novim sezonskim radnicima. Stoga, ako vas zanima početi raditi u avijaciji u sklopu putničkog prometa za međunarodnu kompaniju, svakako savjetujemo da pogledate otvorene natječaje na službenoj stranici ovog avioprijevoznika (LINK).

Nadamo se kako će ne samo Qatar Airways već i drugi avioprijevoznici vratiti promete iz pretpandemijske davne 2019. godine te time povećati promet i broj destinacija kako Zagreba tako i cijele Hrvatske.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar