NOVOSTI

Prvi let Croatia Airlinesa između Praga i Dubrovnika

Jučer je Croatia Airlines obavio inauguracijski let na novoj sezonskoj liniji Prag – Dubrovnik, kojom hrvatski nacionalni avioprijevoznik putnicima nudi još veći izbor putovanja između Češke i Hrvatske tijekom ovogodišnje turističke sezone.

Prvi let Croatia Airlinesa između Praga i Dubrovnika
Photo: Croatia Airlines

Izravni letovi između glavnoga grada Češke Republike i hrvatskog turističkog bisera planirani su četvrtkom do sredine listopada 2023. godine. Na liniji će letjeti zrakoplovi tipa Airbus A319 i A320 kapaciteta 144 i 174 sjedala, a povratne zrakoplovne karte putnicima su na raspolaganju na www.croatiaairlines.com i preko mobilne aplikacije Croatia Airlinesa po promotivnim cijenama već od 149 eura.  

Osim toga, 13. svibnja o.g. ponovno je pokrenuta sezonska linija Split – Prag na kojoj će zrakoplovi Croatia Airlinesa letjeti do 9. listopada 2023., dvaput na tjedan – ponedjeljkom i subotom. Letovi će se obavljati zrakoplovima Dash 8-Q400 kapaciteta 76 sjedala, a putnicma na ovoj liniji također su dostupne povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 149 eura.

  • Vjerujemo da će mnogi građani Češke iskoristiti najbržu prometnu vezu s hrvatskim dijelom Mediterana te da će im naši letovi biti dodatni poticaj za otkrivanje prirodnih, povijesnih i kulturnih ljepota Dubrovnika i Splita, kao i naše regije Dalmacije – rekao je Mato Radić, rukovoditelj prodajnog tržišta Croatia Airlinesa za središnju Europu.

Croatia Airlines tijekom turističke sezone planira povezivati Hrvatsku s ukupno 24 međunarodna odredišta, a zrakoplovi će pritom letjeti na 47 međunarodnih linija. Ukupno je planirano više od 17.000 letova, a u ponudi će biti više od 1,820.000 sjedala, stoji u zaključku propćenja za medije hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika.

2 komentara

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar