NOVOSTI

Povratak Air Transata i linije za Toronto

Kanadski leisure avioprijevoznik, Air Transat, za mjesec dana vraća se u zagrebačku zračnu luku s redovnom sezonskom linijom za Toronto.

Povratak Air Transata i linije za Toronto
Photo: Nikola Kovacevic

Kanadski avioprijevoznik, Air Transat, za mjesec dana vraća se u Međunarodnu zračnu luku Zagreb s redovnom sezonskom linijom iz Toronta. Naime, linija će u prometu biti od 07. lipnja, a u prva dva tjedna prometovanja broj tjednih rotacija će se s jednog povećati na tri tjedna leta.

Prijevoznik će već od sredine lipnja između Toronta i Zagreba prometovati tri puta tjedno, s polaskom iz zagrebačke zračne luke srijedom, petkom i nedjeljom. Linija će biti u prometu sve do početka listopada, preciznije, do nedjelje, 08.10.

Na gotovo 50 rotacija ove sezone najavljeni su zrakoplovi tipa A330-200 koji u floti Air Transata imaju kapacitet do 345 sjedala u putničkoj kabini, čime će ovaj prijevoznik između Zagreba i Toronta ovog ljeta ponuditi više od 32 tisuće sjedala.

Podsjećamo, prije izbijanja globalne pandemije na ovoj je liniji prometovala i Air Canada Rouge, također isključivo u ljetnom redu letenja pa je između Toronta i Zagreba još 2019. godine bilo i do 7 tjednih letova, no Air Canada (a ni Air Canada Rouge) se u Zagreb nakon lockdowna nije vratila.

Air Transat će biti jedini avioprijevoznik koji će ovog ljeta redovno slijetati u Zagreb sa širokotrupnim zrakoplovima.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar