NOVOSTI

Pegasus povećava broj letova između Istanbula i Zagreba!

Turski niskotarifni avioprijevoznik, Pegasus Airlines, od lipnja ove godine povećava broj letova između Zagreba i Istanbula!

Pegasus povećava broj letova između Istanbula i Zagreba!

Turski niskotarifni prijevoznik, Pegasus, pustio je u prodaju na svojoj službenoj web stranici treći tjedni let između Zagreba i Istanbula. Podsjećamo, prvi let na ovoj novoj liniji obavljen je 18. siječnja ove godine, kada je prijevoznik započeo s operacijama s dva leta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje.

Niti tri mjeseca od početka prometovanja na ovoj liniji, Pegasus je u prodaju pustio dodatni, treći tjedni let, koji će s prometovanjem započeti od utorka, 04. lipnja, pa će između Zračne luke Sabiha Gokcen i Zagreba zrakoplovi ovog prijevoznika prometovati utorkom, četvrtkom i nedjeljom, sve do kraja ovogodišnjeg ljetnog reda letenja, odnosno kraja listopada.

S dodatnom 21. rotacijom svakog utorka od početka lipnja do kraja listopada ove godine, Pegasus će ponuditi dodatnih 7.500 sjedala na ovoj liniji.

Pegasus je u prodaju pustio karte i za zimski red letenja, trenutno su dostupna dva tjedna leta, a postoji mogućnost da će prijevoznik u sljedećim tjednima i mjesecima dodatno revidirati broj tjednih operacija na ovoj liniji za razdoblje od studenog ove do ožujka sljedeće godine.

Povećanje broja tjednih letova na novoj liniji Pegasusa između Zagreba i Istanbula nije iznenađenje, isto se već neslužbeno spominjalo, no s početkom prodaje karata za dodatne letove utorkom isto je sada i potvrđeno.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar