NOVOSTI

Croatia Airlines povećava broj letova prema Lyonu

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik, u ovogodišnjem ljetnom redu letenja povećava broj rotacija na svojoj sezonskoj liniji između Splita i Lyona.

Croatia Airlines povećava broj letova prema Lyonu

Hrvatski avioprijevoznik, Croatia Airlines, u ovogodišnjem će ljetnom redu letenja povećati broj linija (nova linija za Istanbul o kojoj smo ranije pisali) te broj tjednih frekvencija na određenim linijama.

Nakon višegodišnjeg prometovanja između Lyona i Splita s tek jednim tjednim polaskom, Croatia Airlines će ovog ljeta povećati broj tjednih rotacija s jednog na dva tjedna leta. Osim redovnog leta subotom, Croatia će između dva grada prometovati i srijedom, u razdoblju od 11. svibnja do 09. listopada ove godine.

Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa DashQ400, kapaciteta 76 sjedala, koji su i do sada prometovali na jednom tjednom letu između dva grada, a linija će biti u prometu praktički punih 5 mjeseci ovogodišnjeg ljetnog reda letenja.

Uz Croatia Airlines, između Lyona i Splita prometuju i dva niskotarifna avioprijevoznika, španjolska Volotea s dva tjedna leta, te britanski EasyJet koji će između dva grada prometovati pet puta tjedno.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar