NOVOSTI

Norwegian se vraća u Zagreb, ukupno 17 linija prema Hrvatskoj

Norwegian Air i ovog će ljeta prometovati na sezonskoj liniji između Kopenhagena i Zagreba. Prijevoznik već dulji niz godina prometuje na ovoj liniji u ljetnom redu letenja, no s vrlo malo letova, odnosno, u razmjerno kratkom periodu ljetne sezone

Norwegian se vraća u Zagreb, ukupno 17 linija prema Hrvatskoj
Photo: Jørgen Syversen

Norwegian Air i ovog će ljeta letjeti na sezonskoj liniji između Zagreba i Kopenhagena, no s tek 13 rotacija u ljetnoj sezoni. I dok Norwegian u ljetnom redu letenja ima velik broj linija prema zračnim lukama na obali, osobito prema Splitu, red letenja se prema Zagrebu već dulje vrijeme nije mijenjao.

Promjena neće biti ni ovog ljeta. Norwegian najavljuje letove između Kopenhagena i Zagreba u razdoblju od 24. lipnja do 05. kolovoza i to dva puta tjedno, svake srijede i subote.

Na 13 najavljenih rotacija Norwegian na spomenutoj liniji nešto manje od 5 tisuća sjedala, a na liniji će prometovati zrakoplovi tipa B737-800 koji čine okosnicu flote ovog avioprijevoznika.

Za razliku od Norwegiana, na liniji između Kopnehagena i Zagreba hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, prometuje svakodnevno kroz cijelu godinu.

Norwegian će ovog ljeta iz Splita prometovati na 7 linija i to prema Bergenu, Helsinkiju, Kopenhagenu, Oslu, Stavangeru, Stockholmu i Trondheimu, tek jednu liniju manje imat će iz Dubrovnika (iste linije kao iz Splita, izuzev Trondehima). U najavi su i tri linije iz Pule, prema Kopenhagenu, Oslu i Stockholmu. Ukupno će ovog ljeta Norwegian prometovati na 17 međunarodnih linija prema četiri hrvatske zračne luke.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar