NOVOSTI

Priopćenje Croatia Airlinesa o novoj liniji između Mostara i Zagreba

Danas su u mostarskoj gradskoj vijećnici JP Međunarodna zračna luka – aerodrom Mostar d.o.o. i Croatia Airlines potpisali ugovor o uvođenju redovite linije Mostar – Zagreb. Ugovor je potpisan na temelju provedenog natječaja za obavljanje usluge redovitog međunarodnog linijskog zračnog prijevoza na navedenoj liniji, a potpisali su ga Ivan Ljubić, direktor mostarske zračne luke i Jasmin Bajić, predsjednik Uprave hrvatskoga nacionalnog prijevoznika.

Priopćenje Croatia Airlinesa o novoj liniji između Mostara i Zagreba
Photo: Croatia Airlines

Na svečanosti su bili nazočni i mostarski gradonačelnik Darko Kordić, predsjednik mostarskog Gradskog vijeća Salem Marić i predstavnici Hifa Oila, najvećega naftnog distributera u Bosni i Hercegovini.

Redoviti međunarodni letovi Mostar – Zagreb uvode se3. svibnja ove godine,a obavljat će se triput na tjedan. Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijetat će iz Mostara u Zagreb ponedjeljkom i petkom u 6 sati ujutro, a srijedom u 13 sati i 5 minuta. Iz Zagreba u Mostar planirani su letovi srijedom u 11 sati i 25 minuta, a četvrtkom i nedjeljom putnicima su na raspolaganju večernji letovi s polijetanjem iz Zagreba u 23 sata. Na liniji će letjeti zrakoplovi Dash 8-Q400 kapaciteta 76 putničkih sjedala.

Povratne zrakoplovne karte za letove na liniji Mostar – Zagreb dostupne su po promotivnoj cijeni već od 119 eura. U razdoblju do 28. travnja putnicima se nudi 20 posto popusta na prevozninu prigodom kupnje zrakoplovnih karata preko službene web stranice www.croatiaairlines.com i mobilne aplikacije uz primjenu posebnog koda MOSTAR20. Karte kupljene uz 20 posto popusta trebaju se iskoristiti do 27. listopada ove godine.

“Mostar je 24. europsko odredište u koje će zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti tijekom ovogodišnje sezone u redovitom putničkom prometu. Vrijedi podsjetiti kako je hrvatski nacionalni avioprijevoznik već obavljao letove na liniji Mostar – Zagreb, koji su pokrenuti u svibnju 2018. godine, ali su obustavljeni u ožujku 2020. godine zbog pandemije koronavirusa.” stoji u zaključku priopćenja hrvatskog nacionalnog prijevoznika.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar