NOVOSTI

Norwegian je odlučio osvježiti svoj vizualni identitet i prepoznatljivi logo

Norveška zrakoplovna kompanija Norwegian odlučila je napraviti svojevrsni redizajn vlastitih vizualnih obilježja, uključujući i samog loga aviokompanije.

Norwegian je odlučio osvježiti svoj vizualni identitet i prepoznatljivi logo
Photo: Norwegian

Norwegian, aviokompanija osnovana 1993. godine koja je kao niskotarifni avioprijevoznik započela s prometovanjem i to koristeći zrakoplove tipa Boeing 737 u 2002. godini, odlučila je modernizirati svoj vizualni identitet nakon gotovo 20 godina.

Norveški avioprijevoznik je uveo suptilne, ali uočljive promjene u vlastitim vizualima, tako što se umjesto dosadašnje kombinacije crvene, bijele i plave boje odlučio samo na kombinaciju crvene i bijele. Također, ikona zrakoplova je sada više apstraktne te je bijele boje.

Manja promjena je uvedena u odnosu na font slova kojima je ispisano ime aviokompanije, kao i u odnosu na crvenu pozadinu koja je sada nešto svijetlije boje.

Norwegian je odlučio osvježiti svoj vizualni identitet i prepoznatljivi logo
Photo: Norwegian

Zrakoplovna kompanija Norwegian sada obnavlja svoj vizualni identitet kako bi se uskladila s modernim marketinškim potrebama i kako bi bolje predstavila svoj jedinstveni identitet. Ovo osvježenje dio je nove strategije norveške aviokompanije, usvojene nakon svoje 20. godišnjice 2022., da postane najomiljeniji i najpouzdaniji zračni prijevoznik u Europi.

Norwegianov marketinški tim, predvođen Eirikom Brynom, surađivao je s hvaljenom norveškom dizajnerskom agencijom TRY Design kako bi stvorio svježi vizualni identitet.

Uvođenje novog vizualnog identiteta neće se samo tako dogoditi preko noći, budući da je potrebno dulje vrijeme kako bi se nastavno na digitalnu kampanju adekvatno oslikali uredi, aerodromi i zrakoplovi norveške aviokompanije.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar