NOVOSTI

Lufthansa uvodi “leteće apartmane”

Lufthansa od 1. svibnja 2024. godine uvodi novi tip “sjedala”, odnosno potpuno novi tip i iskustvo putovanja kroz Lufthansa Allegris koncept. Lufthansa Allegris koncept, koji nije prvi ovakvog tipa u avioindustriji, podrazumijeva i mogućnost odabira sjedećih mjesta koja, barem na fotografijama, izgledaju poput nekakvih “letećih apartmana”.

Lufthansa uvodi “leteće apartmane”
Photo: Lufthansa

Lufthansa Allegris bit će dostupan putnicima na long-haul linijama, a sama usluga će se početi pružati putnicima od 1. svibnja 2024. godine.

Prvi zrakoplov Lufthanse, Airbus A350, opremljen s Allegris opremom prometovat će na liniji između Munchena i Vancouvera. Sljedeća destinacija prema kojoj će biti moguće rezervirati ovaj tip sjedećih mjesta bit će još jedan grad u Kanadi, odnosno Toronto, a zatim u planu je istu uslugu pružiti i na letovima za Chicago i Montreal tijekom ljetnih mjeseci.

Po prvi puta putnici mogu sada vidjeti mapu sjedala koja uključuje 5 različitih opcija u Poslovnoj klasi. Također, prilikom odabira sjedala moguće je vidjeti i fotografije koje pobliže pokazuju kako izgledaju sjedala u Lufthansa Allegris programu.

Lufthansa uvodi “leteće apartmane”
Photo: Lufthansa

Što se tiče same cijene, ona naravno ovisi o datumu letenja, kao i dodatnim faktorima. U konkretnom slučaju, odlučili smo vidjeti koliko bi nas koštala jednosmjerna karta u Poslovnoj klasi na prvom letu gdje će prometovati Airbus A350 s Allegris opremom te nam je bila ponuđena cijena od 5,556.95 eura.

Ostaje za vidjeti kakve će biti povratne informacije putnika te koliko će putničko iskustvo biti unaprijeđeno s novim Lufthansa Allegris konceptom.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar