NOVOSTI

Lufthansa grupacija uvodi širokopojasni internet na više od 150 zrakoplova

Kako donosi u svojoj objavi za medije, Lufthansa grupacija je odlučila uvesti širokopojasni pristup internetu na više od 150 zrakoplova koji se nalaze u floti pojedine članice Lufthansa grupacije.

Lufthansa grupacija uvodi širokopojasni internet na više od 150 zrakoplova
Photo: Lufthansa

Pristup internetu trebali bi dobiti svi putnici koji će putovati zrakoplovima tipa Airbus A220 te Airbus A319/320/321, a koji pripadaju aviokompanija Lufthansa, Austrian Airlines i Swiss.

Neograničenu mogućnost slanja poruke putnici već imaju na svim Lufthansa i Austrian Airlines zrakoplovima iz obitelji Airbus A320, budući da je na njima pristup internetu već omogućen.

Za razliku od benefita na letovima s Lufthansa i Austrian Airlines zrakoplovima, putnici aviokompanije Swiss koja je također dio Lufthansa grupacije trebali bi po prvi puta dobiti pristup internetu i to na zrakoplovima iz obitelji Airbus A220 i A320.

Plan Lufthansa grupacije je da opremi sve zrakoplove iz obitelji Airbus A220 i A320 (A220, A319, A320ceo, A320neo, A321ceo, A321neo) kojima upravljaju aviokompanije Lufthansa, Austrian Airlines i Swiss.

Instalacija sustava na zrakoplovima počet će kod svih zračnih prijevoznika od četvrtog kvartala 2024. te će biti dovršena nakon otprilike dvije godine. Nakon Lufthanse, Austrian Airlinesa i Eurowingsa, SWISS će tako biti novi zračni prijevoznik u Lufthansa grupaciji koji će uvesti internet za svoje putnike na short-haul i medium-haul letovima. Lufthansa, Austrian Airlines i Eurowings još od 2017. godine svojim putnicima nude širokopojasni internet na mnogim letovima na short-haul i medium-haul linijama.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar