NOVOSTI

Jung Sky povećao flotu, u Zagreb sletio treći zrakoplov

Privatni hrvatski avioprijevoznik specijaliziran za business avijaciju, Jung Sky, 05. travnja ove godine povećao je svoju flotu za jedan zrakoplov. U Zagreb je u srijedu u popodnevnim satima sletio zrakoplov koji od sada nosi registarsku oznaku 9A-JSE.

Privatni hrvatski avioprijevoznik, Jung Sky, povećao je svoju flotu. U Zagreb je ove srijede sletio zrakoplov tipa Cessna 525A CJ2, koja je u hrvatski registar zrakoplova upisana pod oznakom 9A-JSE.

Jung Sky povećao flotu, u Zagreb sletio treći zrakoplov
Photo: Jung Sky

Zrakoplov je u Zagreb stigao iz St. Gallena nakon svega 70 minuta leta, a predstavnici hrvatske privatne aviokompanije dočekali su zrakoplov u zagrebačkoj zračnoj luci. Kako već nalaže tradicija, vatrogasna postrojba zrakoplov je pozdravila vodenim pozdravom.

Središte kompanije nalazi se u Zagrebu, a u ljetnim mjesecima zrakoplovi lete diljem Europe. Ono što treba istaknuti da svoje putnike Jung Sky često prevozi i prema hrvatskim zračnim lukama, poput Splita, Brača, Dubrovnika i Zadra. Novitet u floti uskoro će biti uključen u redovni promet, a flota ovog avioprijevoznika sada se sastoji od ukupno tri zrakoplova.

Čestitke upravi Jung Skya, posadi želimo puno ugodnih letova.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar