NOVOSTI

ITA Airways pustila u prodaju karte za Split i nove sezonske linije

ITA Airways pustila je u prodaju karte za letove u nadolazećoj ljetnoj sezoni 2024. Tom prigodom, puštene su u prodaju i nove linije prema popularnim odredištima na Mediteranu, uključujući i već poznatu liniju prema Splitu.

ITA Airways pustila u prodaju karte za Split i nove sezonske linije
Photo: Aron Marinelli

Što se tiče linije prema Splitu, bitno je istaknuti kako zapravo to i nije “nova” linija kako je možda nekad promovirana, budući da smo istu mogli vidjeti i prethodnih godina i obično se odvija tijekom same špice ljetne sezone.

Baš takva je situacija i sljedeće ljetne sezone ako je suditi po podacima dostupnim na službenim web stranicama avioprijevoznika. Dakle, u ljetnoj sezoni 2024. godine linija je planirana samo tijekom špice ljetne sezone, odnosno kolovoza.

ITA Airways će prometovati na liniji Rim (Fiumicino) samo u razdoblju od 4. kolovoza do 25. kolovoza 2024. godine i to jednom tjedno, odnosno nedjeljom. Što znači kako će ITA Airways odraditi svega 4 rotacije zrakoplova na predmetnoj liniji.

Letovi u smjeru Rome (Fiumicino) – Split će nositi oznaku AZ 580, dok će letovi u smjeru Split – Rome (Fiumicino) nositi oznaku AZ 581.

Ostale linije ITA Airwaysa prema popularnim mediteranskim odredištima uključuju destinacije kao što su Rhodes, Ibiza, Palma de Mallorca, Menorca, Heraklion, Corfu, Lampedusa, Pantelleria i Kefalonia.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar