NOVOSTI

Godišnja konferencija i izložba regionalnih zračnih luka u Dubrovniku

U Dubrovniku se održava redovna godišnja konferencija i izložba regionalnih zračnih luka ACI EUROPE. Domaćin će biti Zračna luka Ruđer Bošković, a sam događaj održat će se od 10. do 12. travnja 2024. godine.

Godišnja konferencija i izložba regionalnih zračnih luka u Dubrovniku
Photo: Zračna luka Ruđer Bošković

Godišnja konferencija i izložba regionalnih zračnih luka ACI EUROPE je događaj u zrakoplovnom prostoru posvećen europskim regionalnim središtima i manjim zračnim lukama.

Svake godine događaj privlači vrhunske predstavnike regionalne zrakoplovne industrije u Europi kako bi raspravljali o ključnim temama i prioritetima, uključujući dekarbonizaciju, operativnu spremnost, radnu snagu, otpornost, financiranje i drugo.

Ove godine događaj će se održati u Dubrovniku, Hrvatska, a domaćin je Zračna luka Ruđer Bošković. Među glavnim govornicima bit će Viktor Šober, CEO u Zračnoj luci Ruđer Bošković te Olivier Jankovec, Director General u ACI EUROPE.

Inače, ovo je prilika za djelatnike u avioindustriji da upoznaju lidere europske regionalne zrakoplovne industrije, pristupe ekskluzivnim industrijskim analizama i podacima te iskoriste mogućnosti razgovora uživo.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar