NOVOSTI

FlyDubai povećava broj letova prema Zagrebu

Poznati niskotarifni avioprijevoznik, FlyDubai, u predstojećem zimskom redu letenja povećava broj rotacija na svojoj redovnoj liniji između Dubaija i Zagreba.

FlyDubai povećava broj letova prema Zagrebu

FlyDubai sljedeće zime planira više tjednih rotacija između Zagreba i Dubaija! Naime, u prošlogodišnjem zimskom redu letenja linija između dva grada bila je u prometu svega četiri puta tjedno, no za razdoblje od kraja listopada ove godine sve do početka proljeća sljedeće, FlyDubai planira 5 tjednih letova na ovoj liniji.

Prije nekoliko dana, preciznije, 15. lipnja, ovaj je avioprijevoznik najavio veći broj letova na nizu linija u vrijeme oko Božića i Nove godine. Između ostalih, dodatnog povećanja biti će i na liniji između Dubaija i Zagreba koja će u prometu biti 6 puta tjedno, no kratko, u razdoblju od 27. prosinca 2023. do 07. siječnja 2024. godine.

FlyDubai se vratio na ovu liniju nakon što se s iste, u vrijeme globalne pandemije, povukao svjetski gigant, Emirates. Emirates se za sada ne planira vratiti u zagrebačku zračnu luku, no s code share ugovorom između FlyDubaija i Emiratesa te linijom niskotarifnog prijevoznika prema Zagrebu, mreža ovog poznatog avioprijevoznika omogućuje niz destinacija preko transfernog čvorišta u Dubaiju.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar