NOVOSTI

Emirates sklopio partnerstvo s NBA ligom

Zrakoplovna grupacija Emirates potpisala je višegodišnji ugovor s National Basketball Association (NBA) te je na taj način postala službena i svjetska aviokompanija pokrovitelj NBA lige.

Emirates sklopio partnerstvo s NBA ligom
Photo: Emirates

Suradnjom između grupacije Emirates i NBA lige odlučeno je kako će se NBA Cup nekad zvan NBA In-Season Tournament ubuduće zvati Emirates NBA Cup. S obzirom na navedeno zrakoplovna kompanija Emirates, odnosno njena obilježja naći će se i na za to predviđenim mjestima u dvoranama, ali i u sklopu kampanja putem društvenih mreža.

Također, logo Emirates će nositi i košarkaški suci u NBA ligi na svojim dresovima počevši s utakmicom koja će se održati 18. veljače u sklopu 2024 NBA All-Star Game.

Osim sudaca u NBA ligi, Emirates logo će nositi i suci u WNBA i G League.

Aviokompanija Emirates će u sklopu svojeg sadržaja koji pruža putnicima na letovima ubuduće nuditi i NBA promotivne materijale, odnosno putnici će moći gledati primjerice dokumentarce i intervjue s igračima iz NBA lige.

Inače, zrakoplovna kompanija Emirates je već široko zastupljena u sportovima kroz različite sponzorske aranžmane, primjerice kao sponzor klubova Real Madrid, Milan, Benfica, Olympique Lyonnais, Olympiacos i Arsenal, ali i kroz sponzorstva različitih sportskih događaja kao što su U.S. Open, Australian Open, French Open, ATP Tour, European Tour, DP World Tour, FA World Cup, Cricket World Cup i Rugby World Cup.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar