NOVOSTI

Edelweiss najavio zimske letove prema Splitu!

Edelweiss, švicarska leisure aviokompanija, tvrka-kćerka Swissa, najavila je zimske letove prema splitskoj zračnoj luci iz Zuricha!

Edelweiss najavio zimske letove prema Splitu!

Švicarska leisure aviokompanija, Edelweiss, najavila je zimske letove prema splitskoj zračnoj luci. Radi se o novitetu, s obzirom na to da je Edelweiss do sada prometovao prema Splitu isključivo u ljetnom redu letenja.

Nakon kraja ljetnog reda letenja, s krajem listopada, Edelweiss će nastaviti prometovati prema Splitu i zimi, u razdoblju od studenog ove do kraja ožujka sljedeće godine, dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Letovi su najavljeni s zrakoplovima tipa A320, a na liniji Edelweissa Swiss također ima codeshare te će se putnici moći konektirati na letove švicarskog legacy prijevoznika preko Zuricha prema odredištima u Europi i svijetu.

U nadolazećem zimskom redu letenja prema Zurichu će prometovati i Croatia Airlines, također dva puta tjedno, srijedom i subotom, pa će tako Split biti povezan s Zurichom čak četiri puta tjedno.

Nakon povećanja KLM-a za zimu, najava Edelweissa druga je pozitivna promjena za Zračnu luku Split za nadolazeći zimski red letenja.