NOVOSTI

EasyJet obnovio promet prema Rijeci

Ovog utorka, 28. ožujka, britanski EasyJet obnovio je promet prema Rijeci s prvim letom iz Londona. Zrakoplov tipa A320 sletio je u riječku zračnu luku u 9 sati ujutro, 30 minuta ranije od planiranog.

EasyJet obnovio promet prema Rijeci

Britanski EasyJet ovog se utorka vratio u riječku zračnu luku prvim letom ove sezone iz Londona (Zračna luka Gatwick). Zrakoplov tipa A320 u Rijeku je sletio 30 minuta ranije od planiranog. Podsjećamo, nakon 15-godišnje pauze EasyJet se u Rijeku vratio prošle godine, u svibnju, prometujući prema Rijeci na dvije linije, iz Londona i Berlina.

Linija između Londona i Berlina prošlog je ljeta otkazana ranije, već u kolovozu, zbog problema u zračnom prometu nakon lockdowna, ali i zbog loše popunjenosti same linije.

EasyJet se ovog proljeća unatoč prošlogodišnjim problemima vratio na Krk, ukupno je najavljeno 60 rotacija između Londona i Rijeke, sve do kraja ljetnog reda letenja, odnosno kraja listopada ove godine. U prodaji su dva leta tjedno, svakog utorka i subote, čime je u ponudi više od 20 tisuća sjedala na ovoj liniji.

Britanski će niskotarifni avioprijevoznik i ove sezone obnoviti promet na liniji između Rijeke i Berlina, no ona će s prometovanjem krenuti nešto kasnije, 27. lipnja, te će u prometu biti kraće, do 02. rujna. I na ovoj su liniji u prodaji dva leta tjedno, utorkom i subotom. EasyJet na ovoj liniji ima konkurenciju s obzirom na to da između dva grada prometuje i njemački Eurowings.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar