NOVOSTI

Dvije nove linije Croatia Airlinesa iz Splita

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, prošlog je tjedna najavila još dvije nove linije iz splitske zračne luke za nadolazeći ljetni red letenja koji na snagu stupa krajem ožujka ove godine.

<strong>Dvije nove linije Croatia Airlinesa iz Splita</strong>

Croatia Airlines uvodi još dvije sezonske linije is Zračne luke Split. Radi se o redovnim međunarodnim linijama prema Skopju i Oslu, a nova su odredišta najavljena u studenome prošle godine. Sada je dostupan i sam red letenja, a karte će se uskoro naći u prodaji.

12. svibnja Croatia Airlines uvodi liniju između Skopja i Splita koja će u prometu biti dva puta tjedno, utorkom i petkom. Linija je najavljena do sredine listopada, odnosno 14.10.2023.

Dva dana kasnije, 14. svibnja, kompanija uvodi redovnu liniju između Splita i Osla koja će u prometu biti jednom tjedno, nedjeljom, do 15. listopada ove godine.

S dvije nove linije Croatia Airlines na tržište stavlja dodatnih 13 tisuća sjedala, na liniji prema Skoplju prometovat će zrakoplovi tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala, dok će na liniji prema glavnom gradu Norveške prometovati zrakoplovi tipa A319, kapaciteta 144 sjedala.

Kompanija je fokus prebacila na splitsku zračnu luku te iz Splita u špici ljetne sezone ima daleko više letova nego ranijih godina, a osobito nakon dolaska niskotarifnog Ryanaira u Zagreb.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar