NOVOSTI

ETF Airways sklopu suradnju s talijanskim avioprijevoznikom

Privatni hrvatski avioprijevoznik, ETF Airways, objavio je priopćenje u kojem se navode detalji nove suradnje s talijanskim avioprijevoznikom, Neos-om.

<strong>ETF Airways sklopu suradnju s talijanskim avioprijevoznikom</strong>
Photo: ETF Airways

ETF Airwazs i Neos sklopili su “wet lease” ugovor o suradnji za predstojeći ljetni red letenja, nakon uspješne suradnje prošle godine. Boeing 737-800 ETF Airwaysa bit će baziran u Zračnoj luci Bergamo u blizini Milana, odakle će obavljati letove za navedenog talijanskog prijevoznika.

ETF Airways će svoj zrakoplov tipa B737-800 kapaciteta 186 sjedala (zajedno s pripadajućim osiguranjem, posadom i održavanjem) bazirati u talijansku zračnu luku Bergamo u okolici Milana, odakle će zrakoplov za potrebe talijanskog avioprijevoznika letjeti prema nizu odredišta.

Talijanski prijevoznik uzimajući u najam ETF-ov zrakoplov nastavlja širiti svoju flotu i povećavati kapacitet za predstojeću ljetnu sezonu, sve u cilju pokrivanja potražnje koja se očekuje u sljedećim ljetnim mjesecima.

CEO talijanskog prijevoznika, Carlo Stradiotti izjavio je sljedeće: “Drago nam je što možemo najaviti važnu suradnju s hrvatskim avioprijevoznikom, ova suradnja ujedno predstavlja mogućnost daljnjeg rasta našeg poslovnog modela, kao i sigurnost u operacijama na našim linijama u vrijeme visoke potražnje, naravno, uz visoku kvalitetu usluge.”

Ranije je ETF prometovao u ACMI najmu i za druge prijevoznike, poput nizozemske Transavije, Corsaaira, Sundaira, My Wingsa i drugih, što i ne čudi s obzirom na to da je upravo ACMI, uz charter letove, core business ovog hrvatskog avioprijevoznika.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar