NOVOSTI

Croatia Airlines uvela novu sezonsku liniju Zagreb – Tirana

Danas je Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, uvela novu sezonsku liniju Zagreb – Tirana, čime je dodatno proširila ovogodišnju mrežu međunarodnih letova između Hrvatske i europskih odredišta.

Croatia Airlines uvela novu sezonsku liniju Zagreb – Tirana
Photo: Croatia Airlines

U povodu inauguracijskog leta Zagreb – Tirana u tiranskoj zračnoj luci održana je prigodna svečanost na kojoj su dočekani prvi putnici iz Zagreba, koji su u glavni grad Albanije doputovali zrakoplovom Airbus A319. Nakon toga obavljen je i prvi let iz Tirane u Zagreb.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno će povezivati Zagreb i Tiranu sve do sredine listopada ove godine, dvaput na tjedan – petkom i nedjeljom.

U povodu uvođenja nove linije Croatia Airlines darivao je sve putnike na današnjim letovima Zagreb – Tirana i Tirana – Zagreb nagradnim voucherom s 20 posto popusta, koji se može iskoristiti prigodom kupnje karte za sljedeće putovanje na ovoj liniji.

Marija Pavić voditeljica prodaje Croatia Airlinesa, na današnjoj je svečanosti rekla: “Drago nam je što smo u mrežu naših međunarodnih odredišta ove godine uvrstili Tiranu i izravno je povezali sa Zagrebom. Sigurni smo da će putnici prepoznati prednosti izravne zračne linije, kao i mogućnosti presjedanja u Zagrebu, kako za privatna tako i za poslovna putovanja. Isto tako, vjerujemo kako će linija pridonijeti i učvršćenju gospodarskih i prijateljskih odnosa naših dviju država.

Tijekom turističke sezone Croatia Airlines planira povezivati Hrvatsku s ukupno 28 međunarodnih odredišta, odnosno 29 europskih zračnih luka, a zrakoplovi će pritom letjeti na 50 međunarodnih linija. Ukupno je planirano više od 17.200 letova, a u ponudi će biti gotovo 2 milijuna sjedala.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar