NOVOSTI

Air France spreman je dočekati cijeli svijet u Parizu ovog ljeta

Ovog ljeta, Francuska će biti domaćin najvećeg sportskog događaja na svijetu. Cijeli Air France pripremao se za ovaj događaj mjesecima, a tvrtka danas otkriva svoj poseban program događanja u centru Pariza.

Air France spreman je dočekati cijeli svijet u Parizu ovog ljeta
Photo: Air France

Biti će to jedinstvena prilika za posjetitelje i sportske obožavatelje iz cijelog svijeta da istraže svijet aviokompanije i otkriju njezino jedinstveno putničko iskustvo, promovirajući francuski stil života.

Od 27. srpnja do 11. kolovoza 2024., Air France poziva sve zainteresirane da istraže njegov svijet unutar zidina Palais de Tokyo, poznate pariške kulturne institucije smještene blizu lokacija na kojima se održavaju mnogi sportski događaji, poput Grand Palais Ephémère, Eiffelovog tornja i esplanade des Invalides. Između dva natjecanja ili tijekom posjeta francuskoj prijestolnici, posjetitelji svih uzrasta moći će ući besplatno i prošetati prostorom od 850 kvadratnih metara posvećenih tvrtki.

Središnja točka bit će restoran Air France, koji će svoja vrata otvoriti posebno za ovu prigodu. S kapacitetom od 80 mjesta, restoran će ponuditi originalno gastronomsko iskustvo. Ovaj pop-up restoran nudit će kulinarske užitke istovjetne onima koji se isključivo poslužuju u Business klasi na dugim letovima Air France-a.

Nagrađivani francuski kuhar s tri Michelinove zvjezdice, Arnaud Lallement, osmislit će slasna jela na à la carte jelovniku restorana. Uz izbor mesa, peradi, ribe ili vegetarijanskih opcija, jela na jelovniku restorana u srpnju će se obnavljati u kolovozu. Na jelovniku će biti deserti koje potpisuje Nina Métayer, nedavno proglašena najboljom svjetskom slastičarkom 2024. godine od strane World’s 50 Best Restaurants Awards. U ponudi će biti i izbor vina, šampanjaca te širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. S predjelom, glavnim jelom, izborom sireva i desertom, svaki “francuski” obrok poslužit će se na posuđu koje je posebno za Air France dizajnirao Jean-Marie Massaud, u okruženju koje podsjeća na ono u avionu, integrirajući gastronomski užitak iz Business klase.

U izložbenim prostorima, posjetitelji će dalje moći razgledati prepoznatljivu crvenu haljinu s beskonačnim šlepom, koju je dizajnirao Rabih Kayrouz i koja se pojavljuje u video spotu Air France-a. Također će moći isprobati najnoviju Business kabinu tvrtke, opremljenu novim kliznim vratima koja pružaju veću udobnost i privatnost. Putem virtualne stvarnosti, zainteresirani će moći posjetiti i kokpit Airbusa A350, dragulja flote za duge letove tvrtke. Air France će također postaviti velike informativne ekrane kako bi posjetitelji mogli saznati više o stavovima i obvezama tvrtke prema održivom razvoju i informirati se o aktivnostima vezanim uz dekarbonizaciju, posebice povećanu upotrebu održivih goriva za zrakoplove, obnovu flote, razvoj eko-pilotnih praksi i intermodalnost (integraciju različitih vrsta prijevoza u jedinstveni transportni sustav).

Air France spreman je dočekati cijeli svijet u Parizu ovog ljeta
Photo: Air France

Od 28. kolovoza do 8. rujna 2024., Air France će predstaviti najbolje od svojih proizvoda i usluga u centru Pariza.

Tvrtka će biti izložena u SPOT24, mjestu koje ugošćuje izložbu “sporta i urbanih kultura” te turistički informativni centar “Paris Je T’aime” Pariškog turističkog ureda, smještenog uz Eiffelov toranj. SPOT24 je uzbudljivo mjesto koje nudi bogat i raznolik program, a najnovije sjedište Air France-a za duge letove u Business klasi opet će biti u središtu pozornosti, dostupno svima. Tvrtka će također iskoristiti ovo mjesto za predstavljanje i promociju svoje SAPHIR usluge za putnike s invaliditetom. Posjetitelji će također moći sudjelovati u natječaju tvrtke za osvajanje avionskih karata.

Više od 20 godina, SAPHIR usluga Air France-a putnicima s invaliditetom tijekom cijelog putovanja nudi niz usluga i pomoći prije i nakon leta. Ove usluge uključuju podršku pri rezervaciji, izdavanju karata i pružanju pomoći u suradnji s odjelom za izvanredni prijevoz. Svake godine, Air France pruža ovu posebnu pomoć tijekom putovanja za gotovo 600.000 putnika. Da biste saznali više, kliknite ovdje.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar