NOVOSTI

Croatia Airlines u povodu 35. obljetnice nudi 35 posto popusta na karte

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, ove godine obilježava 35. obljetnicu osnutka i tim povodom putnicima omogućuje povoljnija putovanja u svojim zrakoplovima.

<strong>Croatia Airlines u povodu 35. obljetnice nudi 35 posto popusta na karte </strong>

Od srijede, 31. siječnja do petka 2. veljače 2024. godine putnicima se nudi 35 posto popusta prigodom kupnje jednosmjernih i povratnih zrakoplovnih karata za sve međunarodne letove Croatia Airlinesa iz hrvatskih zračnih luka u europska odredišta tvrtke.

Popust od 35 posto moći će se ostvariti primjenom posebnog promo koda 35GODINA isključivo prigodom rezervacije i kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i preko aplikacije Croatia Airlinesa. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije. 

Popust se odnosi na karte (prevozninu) i to za putovanja od 1. veljače do 26. listopada ove godine, a pristojbe zračnih luka i ostale naknade plaćaju se u punom iznosu. 

Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja dostupno je na www.croatiaairlines.com , preko mobilne aplikacije tvrtke ili u Kontakt centru na telefone 072 – 500 505 i (0)1- 6676 555).

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar